Vincent Handcraft Epoxy

Jag har sedan jag började med betesbyggnad använt mig av C&W epoxy. Denna är helt förträfflig och enkel att arbeta med. Resultatet är jämnt utan att man behöver oroa sig att det inte täcker överallt. Finishen är hög och reptåligheten är väldigt bra.

På senare tid har jag gått över till att använda VHC epoxy. Erkänner att det är ett lite annat sätt att applicera detta epoxy. Viskositeten är lägre så man kan applicera tunnare lager. Låter man det dock ligga till sig på t.ex. en tallrik ett par minuter så blir det tjockare och mer likt C&W. Ytan blir nästan helt perfekt direkt men avgasning med brännare gör den ännu bättre. Hårdheten på epoxyn anser jag blir bättre men reptåligheten blir lite sämre. Detta kan bero på att finishen är extrem så minsta lilla repa syns.

https://www.vincenthandcraft.com/produktsida/epoxy-för-lack-och-betesbyggning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *